Control Centar - Sustav upravljanja

Automatski sustavi nadzora i upravljanja objektima je najčešće "SCADA sustav" koji nije specijalizirani alat za ostvarenje "uštede" zato što nije tako niti koncipiran. 
Zbog upravo takvih potreba razvili smo drugi alat koji daje mogućnosti fine regulacije i sitnih intervencija na postojećem sustavu s kojim precizno doziramo energiju prema zgradi ili upravljamo objektom. 
Te intervencije su ključne za uštedu kojih u toku dana može biti veliki broj . Alat "Control center"  nam omogućuje programiranje intervencija koja su plod iskustva prikupljenih podataka i analize te izravnih naredbi mjerne aplikacije "Monitorenergije".
Ovaj spoj našeg specifičnog znanja i iskustva , iskustva vaše tehničke službe i alata koji se ugrađuju na ključne pozicije ,omogućava nam provođenje "Energetskog  managemeta" a rezultat je smanjenje preuzimanja količina energije i financijska ušteda.

Sustav nam omogućuje stvaranja neograničenog broja scenarija rada kotlovnice , sustava ventilacije, hlađenja i grijanja objekta.
Na svaki događaj u sustavu možemo postaviti alarm ili poslati poruku korisniku kako bi bio upoznat sa radom sustava.