ABOUT US

Monitor energije je naš novi projekt  s kojim želimo učvrstiti poziju tvrtke na tržištu novih tehnologija .

www.megamont.hr

Mega Mont d.o.o. je hrvatska tvrtka osnovana 1992 god., nastala iz obrta koji je otvoren 1987 pod nazivom Mega i jedna je od vodećih domaćih tvrtki za proizvodnju i automatizaciju kućnih i industrijskih garažnih vrata te drugih proizvoda usko povezanih sa osnovnim branšom, što je automatizacija u svakom pogledu. Zastupnik je renominiranih talijanskih tvrtka CAME i FAAC, najvećih proizvođača te vrste opreme u Europi. Temelj našeg daljenjeg razvoja je neprestano nadopunjavanje ponude novim, unaprijeđenim, i kvalitetnijim proizvodima pružajući sve vrste usluga i stvarajuću pri tome vlastita rješenja prema zahtjevima korisnika. Svoje klijente uspješno i kontinuiramo pratimo te zadovoljavamo sve njihove potrebe. Nudimo znanje, iskustvo, stručnost, sigurnost i vrhunsku kvalitetu kao i kompletnu ponudu proizvoda i usluga na jednom mjestu. Uz sve navedeno posebnu pažnju posvećujemo brzom i učinkovitom servisu uz stalnu tehničku podršku. Naš servisni odjel dostupan je na poziv i u dane vikenda (subota i nedjelja) kako bi omogućili kupcu dostupnost naših usluga i podršku svih 7 dana u tjednu.

  

Želimo Vas obavijestiti kako se Mega mont d.o.o uključio u program  "Poticanja energetske efikasnosti u Hrvatskoj" a  koji se provodi u suradnji s Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i Globalnim fondom za okoliš. Cilj projekta je podizanje svijesti građanstva o efikasnoj potrošnji energije te poticanje primjene ekonomski isplativih, energetski efikasnih (EE) tehnologija, materijala i usluga u Hrvatskoj.
 
Tvrtka Mega mont d.o.o. zadnjih je sedam godina samostalno razvijala i proizvodila sustave za kontrolu i upravljanje industrijskim procesima. Primjenjujući poznatu i isprobanu tehnologiju, stvorili smo sustav daljinskog praćenja potrošnje energije i vode koju primjenjujemo u našem najnovijem projektu energetske učinkovitosti, kreiranjem odličnog alata koji smo nazvali „Monitor energije“.
 
POLITIKA KVALITETE: 

Posjedujemo ISO 9001 certifikat kao potvrdu kvalitete našeg poslovanja. Ovaj certifikat definira sustav upravljanja kvalitetom, odgovornost poslodavca, upravljanje resursima, realizaciju proizvoda, mjerenja i analizu. Politika kvalitete sastavni je dio naše poslovne politike u skladu sa misijom i vizijom tvrtke, a sve u cilju učinkovitog poslovanja i obavljanja poslovnih aktivnosti uz izuzetno visoku razinu usluge i zadovoljavanja potreba svih kupaca. Stalnom primjenom suvremenih tehnologija težimo biti u korak s vremenom i time je naša prodajna politika usmjerena na vrlo jednostavnu činjenicu, a to je ponuditi kupcu kvalitetan i dobar proizvod, uslugu i idejna rješenja po najpovoljnijoj cijeni, kako prilikom izbora naše opreme i sustava tako i kroz postupak održavanja i servisa.