Pametne kuće

Osim pametnog upravljanja i racionalizacije potrošnje s ciljem uštede, nudimo i smart home sustave za daljinsko upravljanje domom putem tableta ili smartphonea. Ovi sustavi nude veliki broj mogućnosti daljinskog upravljanja raznim električnim uređajima u vašem domu (klima, termostati, bojleri, TV, osvjetljenje, upravljanje automatskim vratima ili venecijanerima i sl.) 

Sustav se programira prema potrebama i navikama svakog korisnika, a mogućnosti su brojne; od programiranog grijanja koje se gasi i pali svaki dan u određeno vrijeme (primjerice nakon odlaska na posao i vraćanja kući) do paljenja/gašenja svjetla koja će se sama ugasiti iako je netko od vaših ukućana zaboravio to učiniti, grijanje tople vode u bojleru prema najoptimalnijem načinu rada bojlera itd.


Smart home sustavi primjenjivi su za raznolike prostore poput:

  • doma, vikendice 
  • broda/jedrilice
  • ureda
  • većim prostorima (stambene zgrade) 

Saznajte više o smart home sustavima u brošuri OVDJE >>

Ovaj dio naše usluge usmjeren je prvenstveno na podizanje razine komfora, odnosno kvalitete života u vašem domu, ali i sigurnosti. Naš sustav daljinskog nadzora ili upravljanja podrazumijeva prikupljanje informacija u realnom vremenu i slanja notifikacija korisniku (u obliku e-mail poruke ili pop-up notifikacije).

U slučaju curenja vode, pregrijavanja uređaja, nestanka struje i sl. sustav obavještava korisnike u realnom vremenu čime se omogućuje njihova pravovremena reakcija.

 

 

  • Galerija slika

Newsletter

Ukoliko isti zelite primati molimo prijavite se na monitor energije mailing listu

© Megamont 2024. Sva prava pridržana.