O NAMA

Monitor Inženjering d.o.o. je sestrinska firma tvrtke Mega Mont d.o.o. koja je osnovana 1992. god., nastala iz istoimenog obrta koji djeluje još od 1987. i jedna je od vodećih domaćih tvrtki za proizvodnju i automatizaciju kućnih i industrijskih garažnih vrata i mnogih drugih proizvoda usko povezanih sa osnovnim branšom, što je automatizacija u svakom pogledu. 

Osim dugogodišnjeg iskustva u domeni automatizacije naša tvrtka je uključena je u program  "Poticanja energetske efikasnosti u Hrvatskoj" a  koji se provodi u suradnji s Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i Globalnim fondom za okoliš. Cilj projekta je podizanje svijesti građanstva o efikasnoj potrošnji energije te poticanje primjene ekonomski isplativih, energetski efikasnih (EE) tehnologija, materijala i usluga u Hrvatskoj.

Potaknuti ovim projektom i sve većom potražnjom u Republici Hrvatskoj za provođenjem energetskog menadžmenta u sve više javnih objekata 2012. godine osnovana je sestrinska firma Monitor Inženjering d.o.o.  specijalizirana upravo za ovakve projekte. Zadnjih 9 godina ova firma samostalno razvijala i proizvodila sustave za kontrolu i upravljanje industrijskim procesima. 

Primjenjujući poznatu i isprobanu tehnologiju, stvorili smo sustav daljinskog praćenja potrošnje energije i vode koju primjenjujemo u našem najnovijem projektu energetske učinkovitosti. Od 2012. do danas ostvarili smo brojne projekte u Hrvatskoj i Sloveniji koji su za krajnji cilj imali pametno upravljanje resursima i uštedu energije, a samim time smo svojim klijentima ostvarili i veliku financijsku uštedu. Iza nas stoji kvalitetan tim i brojne reference.

POLITIKA KVALITETE: 

Posjedujemo ISO 9001 certifikat kao potvrdu kvalitete našeg poslovanja. Ovaj certifikat definira sustav upravljanja kvalitetom, odgovornost poslodavca, upravljanje resursima, realizaciju proizvoda, mjerenja i analizu. Politika kvalitete sastavni je dio naše poslovne politike u skladu sa misijom i vizijom tvrtke, a sve u cilju učinkovitog poslovanja i obavljanja poslovnih aktivnosti uz izuzetno visoku razinu usluge i zadovoljavanja potreba svih kupaca. 

 

  • Galerija slika

Newsletter

Ukoliko isti zelite primati molimo prijavite se na monitor energije mailing listu

© Megamont 2024. Sva prava pridržana.